PeristeriNews.gr
Καιρός

Αίθριος καιρός με βροχές


Σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Άνεμοι: Στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Leave a Comment