PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ίκαρος Καλλιθέας – Περιστέρι 74-68


Πλήρωσε μια κακή περίοδο στη Γλυφάδα.

Το Περιστέρι κέρδισε δυο περιόδους στη Γλυφάδα με αντίπαλο τον Ικαρο, έχασε μια (την 3η) με δυο πόντους, αλλά πλήρωσε την δαιμονιώδη ευστοχία (6/6) του αντιπάλου του στη δεύτερη περίοδο την οποία έχασε 23-17. Αθροίζοντας την κατάσταση, η ήττα ήρθε με 74-68.

Οι δυο ομάδες άργησαν να… ζεσταθούν, αφού χρειάστηκαν 3 λεπτά για να βάλει το πρώτο καλάθι του αγώνα ο Καλαμπόκης. Ο Βρκιτς, πάντως, έβαλε στη συνέχεια 7 συνεχόμενους πόντους και το Περιστέρι προηγήθηκε 3-7. Με τρίποντο του Β. Μάντζαρη κρατήθηκε μπροστά 12-13 στο φινάλε της πρώτη περιόδου, όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους: με επιμέρους σκορ 29-17 πήγαν στο +11 στο ημίχρονο και στο +13 (50-37) στο 24′. Η αντίθεση σε όλο της το μεγαλείο: από το τραγικό 0/5 τρίποντα στην πρώτη περίοδο, στο εντυπωσιακό 6/6 στη δεύτερη.

Το Περιστέρι έμεινε πίσω σταθερά με διαφορές από 8 ως 13 πόντους (65-52 στο 35′), αλλά στο τελευταίο δίλεπτο έγιναν απίστευτα πράγματα και πολλά κλεψίματα από το Περιστέρι στην πίεση που εφάρμοσε, οπότε έκλεισε την ψαλίδα της τελικής διαφοράς.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 29-17, 17-15, 16-23.

Οι διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης.

ΙΚΑΡΟΣ (Λυκογιάννης): Χάρις 13 (1), Αγαδάκος 2, Φαλέκας 7 (2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 8 (2), Τόμπσον 14, Καλαμπόκης 12 (1), Τζιγκάνοβιτς, ΜακΑλάρνι 12 (2), Κερασοβίτης, Πετροδημόπουλος 2.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 12 (1), Γούντγουορντ 2, Ψαρόπουλος, Παπανικολάου 5 (1), Μαρούγκας, Α. Μάντζαρης 3 (1), Σκοτ 11 (3), Πέτρουλας 2, Βρκιτς 17, Λούμπι 14, Μαρίνος, Μότσνικ.

Η συνέντευξη Τύπου

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «Εμείς δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι και αυτό είναι λογικό αφού ουσιαστικά την Πέμπτη μαζευτήκαμε. Δεν παίξαμε με το μυαλό και όταν εμείς δεν παίζουμε με τακτική, έχουμε προβλήματα.

Εχουμε πρόβλημα και μέσα στο καλάθι, με τη ζημιά που έπαθε ο Τσιάκος. Και ο τραυματισμός του Βαγγέλη μας έφερε πίσω στη δημιουργία. Είχαμε μια ομάδα που έπαιζε για την ύπαρξή της και αυτό ξέρω εγώ πόσο σημαντικό είναι. Ο Ικαρος κέρδισε δίκαια και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Εμείς έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Μας λείπουν βασικά στοιχεία για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, αλλά το κίνητρο που έχουν τα παιδιά μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Ως προς την προσπάθεια δεν έχω παράπονο. Κάποια πράγματα, όμως λειτουργούν προσθετικά. Είναι σαν το σεισμό. Μπορεί να μην πέσεις με 7 ρίχτερ, αλλά με ένα 5άρι να συμβεί αυτό».

ΛΟΥΜΠΙ: «Επρεπε να μαζευτούμε ως ομάδα αυτή την εβδομάδα. Ο κόουτς είχε ένα δύσκολο έργο, αλλά μας προετοίμασε όπως μπορούσε καλύτερα. Επρεπει να είμαστε καλά, όμως δεν το καταφέραμε. Εχουμε, πάντως, μπροστά μας παιχνίδια για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment