PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα με 1-0 από τη Λάρισα στην πρεμιέρα


Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν ήταν χειρότεροι από τους αντιπάλους, στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ένα γκολ του Κουζέν (77′) έδωσε στη Λάρισα τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ατρόμητου.

Χωρις εκπλήξεις παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-4-2.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό από τις δυο ομάδες, με την ομάδα μας να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με τον Καμαρά (1′ και 42′), που δυσκόλεψε τον Νταμπίζα, αλλά ο Βιέρα αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ η Λάρισα είχε ένα καλό σουτ του Μπλάζεκ στο 20′ που έφυγε άουτ και δύο ακόμη φάσεις στα τελευταία λεπτά με τον Ρομέου, που σούταρε στο 43′, αλλά ο Μιχαηλίδης απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 45′ ο Μακίνουα από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ!

Η ΑΕΛ υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή στο 58′, όταν ο Μπλάζεκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στην θέση του πέρασε ο Κουζέν. Η ομάδα μας απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος, με τον Καμαρά, ο οποίος ξεχύθηκε στην κόντρα επίθεση, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 60′ έφυγε άουτ.

Το γκολ της νίκης η ΑΕΛ πέτυχε στο 77′, ο Βενετίδης έκλεψε την μπάλα από τον νεαρό Καραλή κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Κουζέν με κεφαλιά έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Δώνης προσπάθησε στο φινάλε ρίχνοντας ό,τι επιθετικό όπλο είχε στα χέρια του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ΑΕΛ κράτησε το υπέρ της σκορ και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ΛΑΡΙΣΑ: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (73′ Ταλ), Μετίν, Περέιρα, Βελάσκο, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μακίνουα (66′ Κανόμπιο), Μπλάζεκ (57′ Κουζέν)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος (86′ Σαγκανόφσκι), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Φαβάλι (80′ Τάτος), Σαρμιέντο, Καραγκούνης (58′ Καραλής).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment