PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήταν Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη


Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο Περιστέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής και η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Το αποτέλεσμα συνιστά άθλο για τους φιλοξενούμενους από τη Θεσσαλονίκη, αφού όχι μόνο είχαν βρεθεί να χάνουν 0-2 αλλά έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα.

Ύστερα από ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι τα «αίματα άναψαν» στο Περιστέρι, στο 35ο λεπτό όταν ο Ρόουζ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (χέρι στην περιοχή) και ο Μανούσος άνοιξε το σκορ στο 37΄ από τα 1 βήματα.

Νωρίς στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου (51΄) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με έξοχη ατομική ενέργεια του Μουνίθ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χάρις στην οποία ο Ατρόμητος έκανε το 2-0.

Το παιχνίδι φαινόταν να έχει γείρει οριστικά προς την ομάδα των δυτικών προαστίων, αλλά η άμεση αντίδραση του Άρη που μείωσε γρήγορα με πλασέ του Κάτσε στο 61΄, έδωσε στους «κίτρινους» ψυχολογία και αύξησε τα ψυχικά αποθέματά τους.

Στο 81ο λεπτό ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια ο Μανσίνι γύρισε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Σάσα με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72΄ Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ (72΄ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού, Μανούσος (72΄ Κωτσόπουλος)

Άρης (Ακ. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (59΄ Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (42΄ Μπεναλουάν), Ματέο (59΄ Σίλβα), Μπερτόλιο (76΄ Μανσίνι), Μάνος (76΄ Λόπεθ)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment