PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήρθε ο Ατρο – Μήτρογλου (video)


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου.

H πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα.

O διεθνής επιθετικός, που αποτέλεσε «το μήλο της Έριδος» στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Στόχος μου είναι να τον βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι ώστε στο τέλος της χρονιάς να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα για την οποία όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι έχει άριστη οργάνωση και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι μου ταιριάζει απόλυτα γι’ αυτό άλλωστε τον διάλεξα. Όπως και λόγω του προπονητή του κυρίου Δώνη.

Ο νέος μου σύλλογος από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο με θέλει και με προσέγγισε μέσω του κυρίου Γιάννη Αγγελόπουλου με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή μου. Εγώ πρέπει με την σειρά μου να το εξαργυρώσω κάνοντας καλές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας γκολ γιατί ένας επιπλέον στόχος μου είναι να εξακολουθώ να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και να είμαι πάντα στις επιλογές του κυρίου Σάντος».

Αύριο και μεθαύριο ο παίκτης θα υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο και την Παρασκευή σε εργομετρικό. Θα ενσωματωθεί με την ομάδα μετά την επιστροφή της από τη Βουλγαρία. Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συνδέσει την καριέρα του στα γήπεδα με τη λέξη «γκολ» καθώς η συχνότητα με την οποία σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μια φορά ανά τρία παιχνίδια!

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα έχει 67 συμμετοχές και 24 γκολ, στο Κύπελλο Ελλάδας 12 συμμετοχές και 5 γκολ και στην Ευρώπη (Τσάμπιονς Λιγκ-Κύπελλο ΟΥΕΦΑ) 23 συμμετοχές και 5 γκολ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει 102 συμμετοχές και 34 γκολ.

Ο Κώστας Μήτρογλου γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας και αργότερα η οικογένειά του μετανάστευσε στη Γερμανία όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Γκλάντμπαχ ενώ από το 2005 έως το 2007 ήταν μέλος της β’ ομάδας της Γκλάντμπαχ, που συμμετέχει στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας.

Το 2007 μετά τις καλές του εμφανίσεις με τη Εθνική Νέων υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στις 31 Οκτωβρίου του 2007 στον αγώνα για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην κυπελλούχο (Λάρισα) και στον πρωταθλητή Ελλάδας ο Μήτρογλου σκόραρε το μοναδικό γκολ, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Τον περασμένο Ιανουάριο μεταπήδησε για έξι μήνες στον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment