PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έχασε τις ευκαιρίες, έχασε και το παιχνίδι…


Ο Ατρόμητος αφού πέταξε στα σκουπίδια σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ, τιμωρήθηκε στο μοναδικό του αμυντικό λάθος και τελικά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (1-0) στη Λεωφόρο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ.

Μόλις στο 5’ ο Μπρούνο σε μια διεκδίκηση της μπάλας, την έκλεψε από τον Κολοβέτσιο, ο Βραζιλιάνος μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Βασιλακάκη, προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του, με τον Βλαχοδήμο τελικά να τον τιμωρεί, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ντιγκινί να νικηθεί από τον Βλαχοδήμο, με τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού» να διώχνει στην πλευρά του την εκτέλεση φάουλ του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Αυτές οι δύο φάσεις αφύπνισαν τον Παναθηναϊκό, που από το 20’ και μετά άρχισε να εμφανίζεται και μεσοεπιθετικά.

Σε εκείνο το λεπτό, ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Μουνιέ στο τετ-α-τετ που βρέθηκαν οι δύο παίκτες, έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έχασε κλασικές ευκαιρίες, με τον Βλαχοδήμο να παρουσιάζεται ανίκητος.

Στο 46’ ο Ντιγκινί έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μπλόκαρε ενώ στο 52’ έκανε ίσως την καλύτερη επέμβαση του στο ματς. Ο Ουάρντα κινήθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του ομογενή τερματοφύλακα, αλλά εκείνος με εκπληκτική αντίδραση έδιωξε σε κόρνερ.

Η τιμωρία για τις χαμένες ευκαιρίες ήρθε στο 57’… Ο Μάντσον πήγε να διώξει την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του, αλλά δεν είδε τον Κουρμπέλη και τον κλώτσησε άθελά του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνιέ και άνοιξε το σκορ στο 58’, παρά την καλή προσπάθεια του Γιαννιώτη, που έπεσε στη σωστή γωνία.

Στο 82′ ο Μυστακίδης αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη, αλλά παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος – Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου – Τζανδάρης, Κάτσε (76′ Μολίνς) – Μουνιέ (84′ Στάικος), Δώνης, Λουντ – Λουτσιάνο (64′ Μυστακίδης).

Στον πάγκο: Διούδης, Αυλωνίτης, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης – Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (80′ Κωτσόπουλος) – Μπρούνο (62′ Ντάουντα), Βασιλακάκης (62′ Ούμπιντες), Ουάρντα – Ντιγκινί

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment