PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος


Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα, της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2017, σε ηλικία  79 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου, Βασίλης Κουκουβίνος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ίλιον, την Παρασκευή 14 Ιλίου 2017, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Βασίλης Κουκουβίνος ήταν ο άνθρωπος που σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία του Ιλίου, υπήρξε άνθρωπος της τιμής, του καθήκοντος, της ευπρέπειας και υπήρξε δήμαρχος Ιλίου για έξι τετραετίες (1982-2006), χρόνια κατά τα οποία στην πόλη ολοκληρώθηκαν οι βασικές υποδομές, εκσυγχρονίστηκαν οι θεσμοί παροχής υπηρεσιών, υλοποιήθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση, δημιουργήθηκαν χώροι πρασίνου και αναψυχής, οργανώθηκε δίκτυο κοινωνικής προστασίας και πραγματοποιήθηκε έργο ορατό στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας.

Για το συνολικό του έργο στην τοπική Αυτοδιοίκηση βραβεύτηκε σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση της ΠΕΔΑ ενώ ανάλογες εκδηλώσεις τιμής στον άνθρωπο και Δήμαρχο εκπλήρωσαν αλλεπάλληλα, ο νυν δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος (που τον ακολούθησε στο τιμόνι της πόλης), ο Δήμος και οι πολίτες του Ιλίου, σε διάφορες εκδηλώσεις.

Ο δήμος Ιλίου θα πραγματοποιήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, όπου θα εκδοθεί ψήφισμα για την απώλειά του ενώ θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος σε όλο το Δήμο με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες.

 

Πηγή: Westnews.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment