PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή ο «Μαύρος Πάνθηρας» Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν


Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 43 ετών, ο Αμερικανός ηθοποιός Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως «Μαύρος Πάνθηρας» στις ταινίες της Marvel.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του ηθοποιού, με ανάρτηση στο Twitter. «Με ανείπωτο πόνο επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν», αναφέρει η ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός διαγνώστηκε το 2016 με καρκίνο σταδίου 3 και για τέσσερε χρόνια πάλευε με αυτό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι ταινίες μέσα από τις οποίες τον γνωρίσαμε, γυρίστηκαν εν μέσω χημειοθεραπειών και πολλών χειρουργίων.

Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει δημοσίως για τη μάχη που έδινε και πέθανε στο σπίτι του στο πλευρό της συζύγου και της οικογένειάς του.

https://www.youtube.com/watch?v=p58ihM9ptsg

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον κόσμο του Χόλιγουντ και όχι μόνο, με τη Marvel να αποχαιρετά τον ήρωα της. «Οι καρδιές μας ράγισαν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν. Ο θρύλος σου θα ζει για πάντα. Εναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συλληπητήριο μήνυμα απέστειλε και ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρεία, Τζο Μπάιντεν, γράφοντας: «Η πραγματική δύναμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι είδαμε στην οθόνη. Από τον “Black Panther” έως τον “Τζάκι Ρόμπινσον” ενέπνευσε γενιές και τους έδειξε ότι μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν – ακόμα και σούπερ ήρωες. Η Τζιλ και εγώ προσευχόμαστε για τους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment