PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έφυγε από κοντά μας ο Περιστεριώτης Σπύρος Αλφαράς


Ένας τίμιος άνθρωπος, ένας πραγματικός κύριος, ο Σπύρος Αλφαράς έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας και βύθισε στο πένθος όλο το Περιστέρι.

Ο Σπυράκος ήταν ο ιδρυτής του θρυλικού μαγαζιού «Πατατράκ», στο οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές ανθρώπων.

Γνήσιος ροκάς, φανατικός υποστηρικτής του Ατρόμητου και πάνω απ’ όλα άνθρωπος αφού υποστήριζε με όλες του τις δυνάμεις όποιον το είχε ανάγκη. Ακόμα και όταν δεν μπορούσε έβρισκε τη λύση.

Ήταν ένας από τους πιο παλιούς επιχειρηματίες στο Περιστέρι και διακρινόταν για την ειλικρίνεια του και την συμπεριφορά του προς τους ανθρώπους.

Οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών καιι ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου φιλάθλων του Ατρομήτου «Fentagin». Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου του αφιέρωσαν σήμερα τον ύμνο που είχε δημιουργήσει ο ίδιος για την ομάδα της πόλης μας.

Το τελευταίο του επιχειρηματικό δημιούργημα η Αποσπερίδα, ένα συνοικιακό μεζεδοπωλείο λίγο πιο πάνω από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σπυράκο το σίγουρο είναι ότι θα λείψεις σε όλους τους Περιστεριώτες που σε γνώρισαν και κατάλαβαν ότι ένας επιχειρηματίας της νύχτας μπορεί να είναι αγνός, καθαρός και να έχει τα δικά του πιστεύω προστατεύοντας τη νέα γενιά.

Καλό ταξίδι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment