PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έφερε Κάναντι ο Ατρόμητος!


Μια ψαγμένη λύση από την Αυστρία είναι η επιλογή του διαδόχου του Ρικάρντο Σα Πίντο για τη θέση του προπονητή στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τον Αυστριακό, Νταμίρ Κάναντι, που ήρθε τις τελευταίες ώρες κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αυστριακός προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Σπανό και  τον Γιάννη Αγγελόπουλο και μετά από πολύωρη κουβέντα με τους ιθύνοντες της ομάδας συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

O 47χρονος Κάναντι ξεκίνησε την καριέρα του από τις χαμηλές κατηγορίες της Αυστρίας το 2002.

Για αρκετά χρόνια ήταν βοηθός προπονητή και τον Οκτώβριο του 2011 ανέλαβε για πρώτη φορά ως προπονητής τη Λουστενάου, που τότε ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας.

damir-canadi

Μετά την επιτυχημένη πορεία του για δυο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2013 συμφώνησε με την Άλταχ, την οποία οδήγησε στο πρωτάθλημα και την άνοδό της στην Bundesliga (πρώτη κατηγορία Αυστρίας) τη σεζόν 2013-2014.

Με την Άλταχ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία την επόμενη σεζόν (2014-15), καθώς αν και νεοφώτιστη, την οδήγησε στην 3η θέση του πρωταθλήματος (πίσω από Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ Βιέννης) και προκρίθηκε στα προκριματικά του Europa League.

Το καλοκαίρι του 2015, απέκλεισε τη Βιτόρια Γκιμαράες με δύο νίκες (4-1 εκτός, 2-1 εντός), αλλά αποκλείστηκε στα play-off από την Μπελενένσες (0-1 εντός, 0-0  εκτός).

Την επόμενη σεζόν και (2015-16) η πορεία του με την Άλταχ δεν ήταν ανάλογα καλή αφού τερμάτισε στην 8η (από σύνολο 10 ομάδων) θέση, παραμένοντας στην κατηγορία.

Παρ’ όλα αυτά, την επόμενη σεζόν (2016-17) ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν έχοντας μέχρι τον Νοέμβριο σε 14 ματς, 9 νίκες και μόλις τρεις ήττες.

Αυτή η πορεία του έδωσε το διαβατήριο για την πιο ιστορική ομάδα της χώρας, τη Ραπίντ Βιέννης, της οποίας όμως δεν κατάφερε να αντιστρέψει την καθοδική πορεία και αποχώρησε έχοντας μόλις 3 νίκες σε 17 ματς.

Πλεόν αναμένεται να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment