PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έτσι διαμορφώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (photo)


Με βάση τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών υπάρχει μια σαφής εικόνα της διαμόρφωσης του νέου δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου για την επόμενη τετραετία.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου θα κατέχει και πάλι η παράταξη του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και μάλιστα με αυξημένο αριθμό αφού στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε 28 συμβούλους και στο νέο θα έχει 33! Αύξηση που συμβαδίζει με το εκλογικό ποσοστό, που από το 62% πήγε στο 74%.

Η επόμενη παράταξη με τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους θα είναι αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου διατηρώντας τον αριθμό των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων.

Με δυο δημοτικούς συμβούλους θα συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο οι παρατάξεις των Θανάση Καποτά και Γιώργου Βαθιώτη.

Τέλος από ένα δημοτικό σύμβουλο θα έχουν οι παρατάξεις Αριστερή Κίνηση Περιστερίου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπανικολάου, η παράταξη του Βασίλη Μουκουβίνα, του Γιάννη Καλαντώνη και του Νίκου Ζούτσου.

Για την ολοκληρωμένη εικόνα με τους δημοτικούς συμβούλους αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου που είναι και τα επίσημα ενώ θα περιμένουμε να δούμε αν από τις παρατάξεις που εκλέχθηκαν καταλάβουν τη θέση τους οι επικεφαλής ή οι πρώτοι σε σταυρούς δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment