PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτσι βλέπεις Ατρόμητο στη Ριζούπολη


Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Οι φίλοι των Περιστεριωτών μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήριά τους για τη Θύρα 6 έξω από τη Θύρα 3, με την τιμή να είναι στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο, (Δευτέρα, 08/01/2018, 19:30) για την 16η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 4 και 5 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη.

Το Σάββατο και την Κυριακή η διάθεση θα συνεχιστεί με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr, μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει, καθώς και μέσω τηλεφώνου στο νούμερο εξυπηρέτησης της Viva – 11876.

Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη, από τις 10:00 έως τις 17:00 οπότε, η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Για τους φιλάθλους του Ατρομήτου που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 6 με τιμή 15,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.

* Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment