PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτρωγε βλέποντας Ντιναμό Μπρεστ και… Μαραντόνα ο Κάναντι (video)


Σε ρυθμούς Ντιναμό Μπρεστ κινείται εδώ και εβδομάδες ο Ατρόμητος, ωστόσο η σημερινή μέρα είχε μενού φουλ από παρακολούθηση της ομάδας της Λευκορωσίας.

Συγκεκριμένα, στο Μπρεστ βρισκόταν ο Τόλης Αποστόλου για να καταγράψει το προφίλ της προσεχούς αντιπάλου των Περιστεριωτών, αφού αντιμετώπιζε τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, ωστόσο και στην Αυστρία όπου βρίσκεται η αποστολή του «αστεριού», τα μάτια του Νταμίρ Κάναντι και του γενικού αρχηγού, Νίκου Λαζαρίδη ήταν κολλημένα στον αγώνα της Ντιναμό.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, λοιπόν, ο Αυστριακός τεχνικός κάθισε να φάει, όχι όμως μαζί με τους παίκτες, αλλά σε μια ειδική αίθουσα συσκέψεων έχοντας μπροστά του ένα λαπ-τοπ που έδειχνε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση, μαζί με τον Νίκο Λαζαρίδη.

Βέβαια, εκτός από τα χαρακτηριστικά των Λευκορώσων, υπήρξαν και σχόλια για τα όσα έκανε στα επίσημα ο πρόεδρος – πλέον – της ομάδας, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Παρά την εντός έδρας ήττα της Ντιναμό Μπρεστ με 3 – 1 ο Νταμίρ Κάναντι κάθε άλλο παρά παρασύρθηκε, αφού σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του έκανε λόγο για πλασματικό σκορ, αφού στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπρεστ ήταν πολύ καλύτερη έχοντας πολλές ευκαιρίες.

Μάλιστα, τόνισε, ότι ο νεαρός (μόλις 30 ετών) προπονητής της Ντιναμό, Αλεξέι Σπιλέφσκι, έχει προλάβει να προσδώσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, με συνεχή πίεση από ψηλά και με επιθετική λειτουργία που ξεδιπλώνεται με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος ο Κάναντι, άλλωστε, δεν περίμενε κάτι διαφορετικό, αφού ο Λευκορώσος τεχνικός έχει περάσει από τις ακαδημίες της Στουτγκάρδης και της Λειψίας, που έχουν ανάλογη φιλοσοφία.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την ήττα της Μπρεστ και το σόου του Μαραντόνα:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ADDqn7efIQ8&w=854&h=480]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment