PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έτοιμο για την κορυφαία κατηγορία το κλειστό του Περιστερίου


Εργασίες σε όλα τα σημεία του κλειστού «Α. Παπανδρέου» πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζουν να γίνονται προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στην Α1.

Ήδη το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες ώστε το κλειστό να βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει. Αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους ενώ το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό του κλιματισμού που όπως φαίνεται θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στα αποδυτήρια και στους χώρους γραφείων της ομάδας που έχουν αλλάξει εμφανώς αλλά και στις εισόδους που υποδέχονται τους φιλάθλους της ομάδας.

Μάλιστα επίσκεψη στο κλειστό πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης θέλοντας να δουν σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες που γίνονται από τον σύλλογο σε συνεργασία με το Δήμο. Τον Δήμαρχο ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών ο πρόεσρος του ΓΣΠ, Φίλιππος Κότσης ενώ στην επίσκεψη το παρών έδωσε και ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment