PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμο για συνέχεια στο σερί το Περιστέρι


Να διευρύνει το σερί νικών του, μέσα στο 2017, θέλει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει (22/1, 17.00) εκτός έδρας τον Μανδραϊκό για τον όμιλο του Νότου της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα μετρά τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Πανερυθραϊκό κι εκεί θέλει να διατηρηθεί μέχρι τέλους, υλοποιώντας τον βασικό φετινό της στόχο, την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Η προετοιμασία των παικτών του Νίκου Καραγιάννη ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με τους Μιχάλη Πολυτάρχου και Χριστόφορο Λυκογιάννη να έχουν ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις και μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Κατιάκο.

Ο κινητήριος μοχλός των «κυανοκίτρινων», ο έμπειρος πλέι μέικερ, Άλκης Παππάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας μετά την περίοδο της διακοπής: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, έχει βρει καλό ρυθμό. Μετά την ήττα που κάναμε από το Κορωπί ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μεγάλο, χρονικά, διάστημα. Αυτό πιστεύω μας βοήθησε γιατί δουλέψαμε αρκετά, τόσο αγωνιστικά, πάνω στις αδυναμίες που είχαμε, όσο και στο πνευματικό κομμάτι, που σίγουρα πρέπει να βρεις δυνάμεις για να ξεπεράσεις ένα άσχημο αποτέλεσμα και να συγκεντρωθείς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις έχουμε κάνει τρεις νίκες κι αυτό δείχνει ότι η δουλειά μας έχει πιάσει τόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, Αυτός ο μήνας που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμος για μας, παίζοντας απέναντι σε καλές ομάδες, οι οποίες είναι συνδιεκδικήτριες της ανόδου και έχουμε θέσει ως στόχο να κάνουμε το απόλυτο των νικών, κάτι που θα μας εδραιώσει στην πρώτη και θα μας δώσει πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τον προσεχή αντίπαλο του ΓΣΠ, Μανδραϊκό: «Είχαμε στην διάθεση μας λίγες μέρες για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς την Τετάρτη (18/1) αντιμετωπίσαμε τον Ιωνικό. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δουλέψει σκληρά και γι αυτή την αναμέτρηση που περιμένουμε να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Μανδραϊκός προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και γι αυτούς το μεταξύ μας παιχνίδι είναι, κατά κάποιο τρόπο, οριακό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνη στην έδρα της, όπου προσπαθεί να τρέξει και έχει μεγάλο μέσο όρο στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε ως στόχο να διευρύνουμε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει μέσα στο 2017 και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με σταθερά την άμυνα, θα προσπαθήσουμε να κόψουμε το τρανζίσιον των αντιπάλων μας συν ότι πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στα ριμπάουντ γιατί μάχονται σε όλες τις φάσεις. Από κει και πέρα η συγκέντρωση και η διαχείριση της κούρασης είναι τα “κλειδιά”, μιας και, κακά τα ψέματα, δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Για την προσωπική του απόδοση στα τελευταία παιχνίδια: «Όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει τι πρέπει να κάνουμε, μέσα στην σεζόν το ζητούμενο για μια ομάδα είναι να βρει την «χημεία» της. Πλέον έχουμε αποκτήσει έναν… ρυθμό και πιστεύω ότι είμαστε πιο έτοιμοι και πνευματικά αυτή την στιγμή, ξέροντας τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό φυσικά θα φανεί τον Μάιο όπου η ομάδα θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς. Εμείς εκτός από την συνέπεια πρέπει να έχουμε και διάρκεια σε ένα πρωτάθλημα που μέχρι τώρα είναι αμφίρροπο και όλοι έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν νίκες επί οποιουδήποτε αντιπάλου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment