PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης ο Περιστεριώτης Γ. Χαραλαμπόπουλος


Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής είναι έτοιμος να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο στην ήδη πολύ επιτυχημένη καριέρα του στο άθλημα της χειροπάλης.

Ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή χειροπάλης για το 2016 θα διεξαχθεί από τις 1 έως 10 Οκτωβρίου στο Μπλαγκόεβγκαρντ της Βουλγαρίας. Εκεί αναμένεται να λάβουν μέρος οι κορυφαίοι χειροπαλαιστές από όλο τον κόσμο μεταξύ αυτών και ο δικός μας Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που μας έχει συνηθίσει σε τεράστιες επιτυχίες με μοναδικές επιδόσεις, μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα και αφού κατάφερε να τον ξεπεράσει, προετοιμάζεται να μας προσφέρει ξανά στιγμές πάθους, αγωνίας και υπερηφάνειας και υπόσχεται κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει τον τίτλο του και φυσικά να μας χαρίσει ακόμη ένα μετάλλιο.

Οι ημερομηνίες που θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής μας είναι Πέμπτη 6.10.2016 αριστερό χέρι & Παρασκευή 7.10.2016 δεξί χέρι, πάντα στην μεγαλύτερη κατηγορία αντρών (MASTER MEN +110).

Να τονίσουμε ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι η ελίτ του αθλήματος και το επίπεδο είναι το υψηλότερο δυνατό, μιας και η χειροπάλη ακόμη δεν έχει ενταχθεί στα ολυμπιακά αγωνίσματα, αλλά είναι κάτι που περιμένουμε να γίνει ίσως από την επόμενη ολυμπιάδα.

Συνομιλώντας με τον Γιώργο πριν από λίγες μέρες μας τόνισε ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση έχοντας κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την στήριξη που του έδωσε.

Να ευχηθούμε στον Γιώργο καλή επιτυχία και να θυμηθούμε την τελευταία συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο PeristeriNews.gr:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment