PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος για παραμονή στην κορυφή ο ΓΣΠ


Την επιστροφή του στις επιτυχίες έχει ως στόχο ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, υποδεχόμενος την Κυριακή (29/1, 15.00) τον Πανελευσινιακό, στον αγώνα, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη προέρχεται από μια κακή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μανδραϊκό, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πανερυθραϊκό, έχοντας 11 νίκες και 4 ήττες στο ενεργητικό.

Πλέον, έχοντας φτάσει στου… δρόμου τα μισά, τα περιθώρια για στραβοπατήματα έχουν περιοριστεί κι αυτό το γνωρίζουν ο Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες του, που δούλεψαν όλη την εβδομάδα πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες, θέλοντας να παρουσιάσουν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς της με την ομάδα της Ελευσίνας.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς η ατυχία συνεχίζει να… πλήττει την ομάδα μας. Η συμμετοχή των Χριστόφορου Λυκογιάννη, Λάζαρου Τασόπουλου και του Δημήτρη Κατιάκου είναι αμφίβολη, και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment