PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος για Παπάγου ο ΓΣΠ


Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής θα υποδεχτεί την Κυριακή (26/3, 17.00) τον ΑΣ Παπάγου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη με πολύ καλή ψυχολογία, προϊόν των 8 συνεχόμενων νικών, θέλει να διευρύνει αυτό το σερί, ώστε να να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το αήττητο στον δεύτερο γύρο έχει φέρει τους παίκτες του ΓΣΠ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με απόσταση τριών βαθμών από την δεύτερη θέση και τεσσάρων από τον προσεχή μας αντίπαλο.

Τέλος, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα για τον πρώτο γύρο, που είχε διεξαχθεί στο κλειστό του Παπάγου ο ΓΣΠ είχε επικρατήσει με 61-47.

To πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: ΓΣ Περιστερίου – Παπάγου, Πανελευσινιακός – ΕΦΑΟΖ, ΑΕΝ Κηφισιάς – Κρόνος Αγ. Δημ., Αγ. Παρασκευή – Πρωτέας Βουλ., Πανερυθραϊκός – Απόλλων Σμ., Ιωνικός Νικ . – Μανδραϊκός, Μαρούσι – Τρίτωνας, Εργοτέλης – Κορωπί.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment