PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Έτοιμος για κατέβασμα ο Internet Explorer 9


Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Internet Explorer 9, η οποία είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες.

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Internet Explorer 9, η οποία είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες.

Ο νέος Internet Explorer 9, είχε περισσότερες από 40 εκατομμύρια λήψεις της δοκιμαστικής έκδοσης του, χρησιμοποιείται ήδη σε υπολογιστές με Windows 7, σε ποσοστό πάνω του 2%.

Επίσης περισσότερες από 250 κορυφαίες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο ήδη αξιοποιούν τις δυνατότητες του Internet Explorer 9 για να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης στους χρήστες τους και βελτιώνοντας σημαντικά τις online υπηρεσίες που παρέχουν στους χρήστες τους.

Ο νέος σχεδιασμός αλλά και οι λειτουργίες, όπως τα Pinned Sites και η JumpList που επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες απευθείας στο Windows 7 Taskbar, σαν να επρόκειτο για εφαρμογές, και στη συνέχεια, μπορούν εύκολα και γρήγορα να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους που σχετίζονται με τις εν λόγω ιστοσελίδες, όπως είναι ο έλεγχος των εισερχομένων, η αλλαγή μουσικού σταθμού, η αποδοχή μιας πρόσκλησης ενός φίλου ή, ακόμα, και η παρακολούθηση έκτακτων ειδήσεων.

Επίσης ο νέος Internet Explorer αξιοποιεί πλήρως τη δυναμική του σύγχρονου hardware ενός υπολογιστή με Windows, βελτιώνοντας συνολικά την πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα αποτελεί το μόνο browser με πλήρη hardware acceleration για HTML5, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του επεξεργαστή της κάρτας γραφικών (GPU).

Με τη χρήση της GPU, ο Internet Explorer 9 «ξεκλειδώνει» το 90% των δυνατοτήτων του υπολογιστή, οι οποίες παρέμεναν έως σήμερα ανεκμετάλλευτες από τους browsers.

Τέλος ο νέος Internet Explorer 9 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να εξασφαλίσει στους χρήστες του την ασφαλέστερη δυνατή πλοήγηση, διαθέτοντας μια πλήρη σειρά από ενσωματωμένες τεχνολογίες ασφάλειας, προστασίας των προσωπικών δεδομένων και αξιοπιστίας ενώ διαθέτει και τον πρώτο Download Manager, με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, μέσω του SmartScreen.

Όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν τον νέο Internet Explorer 9 και να απολαύσουν την ανανεωμένη εμπειρία πλοήγησης που προσφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment