PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος για Απόλλωνα ο Ατρόμητος


Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της διαδικασίας των play-out.

Εκτός επιλογών του Σάββα Παντελίδη έμειναν οι Αθανασίου, Στρούγγης, Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Μάτιτς, Τριμμάτης και Μπουλάρι, όπως φυσικά και ο Κυριάκος Κιβρακίδης που λόγω βαριάς θλάσης θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, ώστε ο Ατρόμητος να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την οριστικοποίηση της παραμονής του στην κατηγορία και επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει επιτέλους την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας, καθώς μετρά επτά ματς και ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει το τρίποντο, έχοντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, με απολογισμό τερμάτων 5-11.

Τελευταία νίκη του Ατρόμητου ήταν στις 31 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, όταν ακόμα στον πάγκο ήταν ο Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέλο, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς και Εντομβόνγι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment