PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έρευνα του FBI για τη βίαιη σύλληψη σε σχολείο στις ΗΠΑ (video)


Η αμερικανική δικαιοσύνη και το FBI ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι άρχισαν έρευνα για τη βίαιη σύλληψη σε σχολική αίθουσα μαύρης μαθήτριας από λευκό αστυνομικό, γεγονός που καταγράφηκε σε βίντεο και έχει προκαλέσει αγανάκτηση στις ΗΠΑ.

«Οι υπηρεσίες πολιτικών δικαιωμάτων του γραφείου του FBI στην Κολούμπια και η εισαγγελία της Νότιας Καρολίνα άρχισαν έρευνα για τις συνθήκες σύλληψης μαθήτριας του λυκείου Spring Valley», επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση.

«Το FBI θα συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να καθοριστεί αν υπήρξε παραβίαση της ομοσπονδιακής νομοθεσίας», διευκρινίζεται.

Σε πολλά βίντεο που ανέβηκαν στο Διαδίκτυο εμφανίζεται λευκός αστυνομικός να μπαίνει σε αίθουσα διδασκαλίας του λυκείου Spring Valley στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας.

Έπειτα από σύντομη συνομιλία με τη μαύρη μαθήτρια, η οποία κάθεται στο θρανίο της, την τραβά από τον λαιμό, την ρίχνει το έδαφος με την πλάτη και την σέρνει στο πάτωμα.

Τα βίντεο φαίνεται ότι τράβηξαν συμμαθητές του κοριτσιού με τα κινητά τους τηλέφωνα και έχουν ανέβει στο Twitter με τις λέξεις-κλειδιά #AssaultAtSpringValleyHigh.

https://www.youtube.com/watch?v=w3T5yVBz5j4

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment