PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής


Έφοδο σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει εγκαταλειφθεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, που συνδέεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με την οργάνωση, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, ενώ όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία από την Αστυνομία σχετίζεται και με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε από την Αστυνομία, το διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Κάσου 3 και το οποίο εντοπίστηκε από το όνομα Σταμάτης Δενέτης, άτομο που φέρεται ότι διέμενε εκεί, χρησιμοποιούσαν και οι Παναγιώτης Αργυρού και Γεράσιμος Τσάκαλος, οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη των «Πυρήνων» και είχαν συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου στο Παγκράτι για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν το όνομα Σταμάτης Δενέτης, τα στοιχεία του οποίου είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων, στην κατοχή των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, χρησιμοποιούσε κάποιος εκ των Αργυρού και Τσάκαλου. Πάντως, το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί σε άλλο όνομα, που είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο ορειβατικοί σάκοι, τρία σακ βουαγιάζ και μια βαλίτσα, που περιείχαν ρούχα και βιβλία, ένα κράνος μοτοσικλέτας, ένα βαλιτσάκι με σύνεργα για μακιγιάζ και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή έρευνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment