PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Έργα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού


Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,  στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Νίκο Σαράντη και υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου,  τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, (περιλαμβάνει κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης- χόκεϋ,  καθώς και γυμναστήριο με όργανα άθλησης), το οποίο και έχει ολοκληρωθεί, το Κέντρο κοινωνικών – προνοιακών υποδομών και κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, καθώς και το βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ 1008  Α στο Καματερό.

ag.anargyroi_Tzokas-Sarantis_2

Ο Αντιπεριφερειάρχης, μετά τις παραπάνω επισκέψεις και από τη συζήτηση που είχε με τον κ. Σαράντη για την πορεία των υπολοίπων έργων που υλοποιούνται στο Δήμο και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του συνόλου των έργων, και για τον προγραμματισμό των υπολοίπων.

ag.anargyroi_Tzokas-Sarantis_1

Τέλος, εξέφρασε για μια ακόμη φορά  την πρόθεσή του να ενταχθούν άμεσα  οι ώριμες μελέτες του Δήμου που αφορούν σε έργα υποδομής και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment