PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

«Έπεσαν» υπηρεσίες της Google


Πολλές υπηρεσίες της Google, μεταξύ των οποίων το YouTube, το Gmail και το Google Drive, «έπεσαν» για χρήστες ανά τον κόσμο τη Δευτέρα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο της εταιρείας δεν «φόρτωνε» για πολλούς χρήστες, εμφανίζοντας μήνυμα σφάλματος- όπως και το Gmail.

Όπως αναφέρει το Reuters, σύμφωνα με την ιστοσελίδα DownDetector πάνω από 12.000 χρήστες του YouTube είχαν επηρεαστεί σε πολλά σημεία του πλανήτη, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Βρετανία και Ινδία.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι χρήστες των Gmail και YouTube και στην Ελλάδα.

Παρά τη σύντομη διάρκειά τους, τα προβλήματα αυτά επηρέασαν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη, καθώς είναι τεράστιος ο αριθμός αυτών που βασίζονται στις υπηρεσίες του αμερικανικού κολοσσού για επαγγελματική, αλλά και προσωπική χρήση.

Επίσης, η εξέλιξη αυτή υπογράμμισε για άλλη μια φορά πόσο εξαρτώνται εκατομμύρια άνθρωποι από τις υπηρεσίες του cloud, ειδικά δεδομένων των μέτρων lockdown για την πανδημία Covid-19.

Δεδομένου αυτού, είναι πάρα πολλοί αυτοί που αναμένουν – ειδικά από τον χώρο των επιχειρήσεων- να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Τέτοια προβλήματα στα συστήματα της Google δεν είναι και πολύ συχνά, αν και είχε υπάρξει πρόβλημα σε servers που είχε προκαλέσει προβλήματα σε χρήστες στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment