PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έπεσαν βαριές καμπάνες σε μαγαζιά στο Περιστέρι


Έπειτα από καταγγελίες και τυπικούς ελέγχους μαγαζιά στο Περιστέρι βρέθηκαν να μην τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τις δυο προηγούμενες μέρες οι έλεγχοι σε μαγαζιά της Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι ήταν συνεχείς με την Αστυνομία να τσεκάρει τα μαγαζιά για μάσκες, τσιγάρο στους εσωτερικούς χώρους και τήρηση αποστάσεων.

Χθες κάποια από τα μαγαζιά του πολυσύχναστου δρόμου δεν τη γλύτωσαν και τους βεβαιώθηκε πρόστιμο κυρίως για τη μη χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους.

Κλαμπ στο Μπουρνάζι έβαζε κόσμο από την πίσω πόρτα μετά τα μεσάνυχτα

Κρούσμα…απειθαρχίας καταγράφηκε χθες στο Μπουρνάζι, όταν έγινε καταγγελία στην αστυνομία ότι πολύ γνωστό κλαμπ της περιοχής έβαζε κόσμο μετά τα μεσάνυχτα από την…πίσω πόρτα παραβιάζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και το μαγαζί έκλεισε κανονικά στις 12 τα μεσάνυχτα και οι θαμώνες αποχώρησαν, ο μπαρμαν τους είχε πει να επιστρέψουν λίγο αργότερα, να μπουν από την πλαϊνή πόρτα και να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Περίπου 108 άτομα επέστρεψαν, ενώ έπειτα από καταγγελίες, πήγε η αστυνομία στο κλαμπ και μοίρασε πρόστιμα τόσο στους θαμώνες όσο και στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Συνελήφθησαν δε, και οι δύο προσωρινά υπεύθυνοι.

Σημειώνεται ότι όλο το βράδυ οι αστυνομικοί ήταν σε πλήρη κινητοποίηση για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment