PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Έξυπνος καθρέφτης για Windows10


Η εταιρεία Dirror έχει ξεκινήσει μια γκάμα έξυπνων καθρεπτών που τροφοδοτούνται από τα Windows 10 και παρέχεται στους χρήστες με ένα μακρύ κατάλογο των χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής σαφής εικόνας που αντικατοπτρίζει το πράγμα.

“Γιατί να αγοράσει κανείς έναν καθρέφτη που τρέχει τα Windows 10;» θα μπορούσατε να ρωτήσετε. Αν και με την πρώτη ματιά μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο να έχουμε έναν καθρέπτη που τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα, όλος ο σκοπός εδώ είναι να παρέχει στους χρήστες τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η άμεση πρόσβαση σε ημερολόγια, σημειώσεις, την πρόγνωση του καιρού και άλλα παρόμοια στοιχεία.

Η γερμανική εταιρεία πουλάει τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις του στον καθρέπτη, με το βασικό μοντέλο στην τιμή των περίπου $ 1.000. Έτσι είναι αρκετά σαφές ότι αυτό δεν είναι ένας φθηνός καθρέφτης, αλλά αυτό που κοστίζει περισσότερο από ότι ο μέσος άνθρωπος είναι πρόθυμος να δαπανήσει σε έναν φορητό υπολογιστή.

Dirror_Windows-10-2

Όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα WindowsArea, μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις των οποίων οι τιμές ποικίλουν αφού μπορείτε να επιλέξετε πιο ισχυρό hardware.

Πρώτα απ΄ όλα υπάρχει το βασικό μοντέλο που ονομάζεται Dirror S, το οποίο έρχεται με μια οθόνη 10,1 ιντσών και ανάλυση 1280×800 pixels. Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Atom x5-Z8300 και έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 32GB και 2GB μνήμη RAM. Η τιμολόγηση από τα € 970.

Στην συνέχεια αυτό το μεγαλύτερο Dirror Μ, το οποίο διαθέτει οθόνη 23 ιντσών και έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή, τον Atom x7-Z8700, καθώς και 4GB RAM και 128GB αποθήκευσης. Αυτή τη φορά η τιμολόγηση ξεκινά στις € 1,870 και φτάνει στα € 1.970 ανάλογα το πλαίσιο που θα επιλέξετε.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει ο σούπερ-έξυπνο Dirror L καθρέπτης που έρχεται με το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε από αυτή την επιχείρηση αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης full HD 27 ιντσών. Η τιμολόγηση είναι, είναι ακριβώς όπως την περιμένατε, αρκετά συντριπτική : € 2,480.

Η Dirror λέει ότι οι καθρέπτες υποστηρίζουν λειτουργίες, όπως η Cortana, αλλά επίσης να συνδεθεί με άλλα έξυπνα συστήματα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των Sonos και των φώτων. Προφανώς διαθέτουν Wi-Fi για γρήγορη πρόσβαση στο Internet.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment