PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Έξυπνα ακουστικά από την Google


Τα Google Pixel Buds φέρνουν την ευκολία του Google Assistant απευθείας στα αυτιά σας, χωρίς να είναι ανάγκη να χρησιμοποιείτε καλώδια.

Τα Google Pixel Buds προσαρμόζονται εύκολα σε όλα τα αυτιά, ενώ η σχεδίασή τους επιτρέπει να μένουν σταθερά στη θέση τους, χωρίς να ανησυχεί ο κάτοχός τους μήπως τα χάσει ακόμα και εάν τα φορά για να ακούει μουσική κατά τη διάρκεια της έντονης γυμναστικής του προπόνησης. Ένα από τα βασικά στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού των Google Pixel Buds είναι το στοιχείο του Adaptive Sound, το οποίο υπόσχεται υψηλή ηχητική εμπειρία, αλλά και προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τους εξωτερικούς θορύβους. Δεν είναι ανάγκη να δυναμώνει κανείς την ένταση της μουσικής όταν μετακινείται από το ήσυχο περιβάλλον του σπιτιού του προς την πολύβουη πόλη.

Παράλληλα, μπορούν να λειτουργήσουν ως hands free για το τηλέφωνο και πάλι προσαρμόζοντας αυτόματα την ένταση της κλήσης, ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον. Στο εσωτερικό τους έχουν ένα επιταχυνσιόμετρο φωνής, το οποίο ανιχνεύει την ομιλία μέσω των δονήσεων της γνάθου, καθώς μιλάτε, έτσι ώστε να είναι εφικτό να σας ακούει ο συνομιλητής σας ακόμα και σε συνθήκες κλήσης με δυνατό άνεμο.

Υπάρχει άνετη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με το smartphone, ακόμα και εάν αυτό είναι μακριά από τα ακουστικά, ενώ με ένα άγγιγμα σε οποιοδήποτε από τα δυο ακουστικά, μπορείτε να απαντήσετε σε μία κλήση ή να δώσετε την εντολή της αυξομείωσης του ήχου. Αναμφίβολα, τα Google Pixel Buds διακρίνονται και για το γεγονός ότι συνεργάζονται με τον Google Assistant, στην ανανεωμένη και πιο εξελιγμένη του μορφή, προσφέροντας τη δυνατότητα των φωνητικών εντολών κάθε είδους. Προσφέρουν αυτονομία 5 ωρών με μία φόρτιση και 24 ωρών με την τοποθέτησή τους στην ειδική ασύρματη θήκη, ενώ η τιμή τους στις ΗΠΑ είναι τα 179 δολάρια. Η έναρξη της πώλησής τους εκεί είναι προγραμματισμένη για το προσεχές έτος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment