PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Εμποδίζουν τον Ομπάμα να μάθει τις θέσεις των υπολοίπων κομμάτων


Αποκλεισμό της Ένωσης Κεντρώων και των υπολοίπων κομμάτων από τις συναντήσεις και το δείπνο των ελληνικών αρχών με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, καταγγέλλει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης ενημερώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ότι στις συναντήσεις και στο δείπνο των ελληνικών αρχών με τον Αμερικανό πρόεδρο, από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος θα παρίστανται μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κυβερνητικά στελέχη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ένωση Κεντρώων χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη συγκεκριμένη απόφαση, εκτιμώντας ότι «προδίδει κλειστοφοβική διπλωματία και δείχνει ότι εμποδίζουν κάποιοι τον Αμερικανό πρόεδρο να γίνει γνώστης των θέσεων των υπολοίπων κομμάτων».

«Στην Ελλάδα την πτώχευση την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικός κληρονόμος του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, επαφή με τον ξένο επίσημο θα έχουν μόνο αυτοί που με την συμπεριφορά τους, των τελευταίων δεκαετιών κατέστρεψαν την Ελλάδα», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment