PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έντονο ενδιαφέρον για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Περιστερίου


Τη νεοσυσταθείσα Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου επισκέφθηκε ο τέως Νομάρχης Ιωαννίνων, Φιλόλογος – Συγγραφέας Κωνσταντίνος Λ. Κιουπκιολής.

Τη νεοσυσταθείσα Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου επισκέφθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010 ο τέως Νομάρχης Ιωαννίνων, Φιλόλογος – Συγγραφέας Κωνσταντίνος Λ. Κιουπκιολής, προκειμένου να ενημερωθεί και να συμβάλλει στις σημαντικές δραστηριότητές της.

Τον κ. Κιουπκιολή υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, που αρχικά τον ενημέρωσε για τους στόχους και τα τμήματα λειτουργίας της, εν συνεχεία τον ξενάγησε στους σύγχρονους χώρους (κλασσική Βιβλιοθήκη, Μουσική Βιβλιοθήκη «Νάνα Μούσχουρη», Παιδική Βιβλιοθήκη «Βούλα Μάνη», Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη και αίθουσα Συνεδρίων).

Ο τέως Νομάρχης Ιωαννίνων ζήτησε από την κα. Τσιώτα να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του προς τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την έμπνευση και την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου γνώσης, σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας.

Μαζί με την Αντιδήμαρχο, τον υποδέχτηκαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νικολίτσα Καρκούλια (Διαμερισματική Σύμβουλος) και Αλέξανδρος Πατσής (Διευθυντής του 2ο Δημοτικού Σχολείου).

Ο Φιλόλογος – Συγγραφέας κ. Κιουπκιολής χάρισε δύο βιβλία του για τη βιβλιοθήκη, ενώ έδειξε έντονο το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στις δραστηριότητες του Ανοικτού Δημοτικού Πανεπιστημίου, που εξαγγέλθηκε κατά τα εγκαίνιά της στις 24 Οκτωβρίου 2010 από τον Εκπρόσωπο της Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητή Ιστορίας Νεότερης Ελλάδας και Νεοελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Απόστολο Γ. Παπαϊωάννου.

Τέλος, κατά την επίσκεψή του, ο κ. Κιουπκιολής συνάντησε και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment