PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έντονη δυσοσμία στο Άλσος Περιστερίου τις προηγούμενες μέρες


Με μήνυμά του στο Facebook της ιστοσελίδας συμπολίτης αναφέρει έντονη δυσοσμία στο Άλσος Περιστερίου όπως παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό δεν είναι το πρώτο μήνυμα που δεχόμαστε για το συγκεκριμένο θέμα αφού και άλλοι συμπολίτες μας κατά το παρελθόν ζήτησαν εξηγήσεις για τη δυσοσμία στον πολυσύχναστο χώρο της πόλης.

Η προφανής εξήγηση για το ζήτημα είναι ότι η προέλευση της προέρχεται από το διπλανό χώρο του γκαράζ του Δήμου Περιστερίου όπου φιλοξενούνται τα οχήματα της καθαριότητας και το σύστημα λειοτεμαχισμού ογκωδών απορριμμάτων.

Είναι γνωστό πως και η Διοίκηση του Δήμου γνωρίζει και δεν θέλει την παραμονή του γκαράζ στην «καρδιά» της πόλης σ’ ένα χώρο πρασίνου, ένα χώρο στον οποίο υποχρεωτικά παραμένει η λειτουργία του γκαράζ.

Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί σε πολλά δημοτικά συμβούλια και έχει γίνει κατανοητό ότι η μεταφορά του γκαράζ και η δημιουργία του «Μεγάλου Άλσους» θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα για όλους.

Ξεπερνώντας το ζήτημα των πολιτικών αποφάσεων στο θέμα αντιλαμβανόμαστε ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει σε δέκα χρόνια αλλά την τωρινή πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο αναγνώστης του PeristeriNews.gr είναι κρίμα σε ένα τόσο όμορφο χώρο πρασίνου να μας απασχολεί η δυσοσμία του γκαράζ.

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες δεν ευνοούν την κατάσταση οι δυνατοί άνεμοι που ενισχύουν τη μεταφορά των οσμών.

Οπωσδήποτε η παρέμβαση του αναγνώστη πρεσβεύει το καλό της πόλης και γίνεται με σκοπό την καλυτέρευση της κατάστασης αφού ένας χώρος που έχει χαρακτηριστεί από τους ωραιότερους της Αττικής πρέπει να έχει και την ανάλογη κατάσταση.

Άλλωστε αυτές τις μέρες συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορες γωνίες του Άλσους λόγω της πανδημίας όπως επίσης ο θερινός κινηματογράφος και το θέατρο σκιών.

Στο Άλσος μέχρις τις 19 Ιουλίου και η έκθεση φωτογραφίας για την οποία σας ενημερώσαμε με εκτενές άρθρο που μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment