PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένταση στη δίκη των «Πυρήνων»


Eνταση επικράτησε στη δίκη των «Πυρήνων της Φωτιάς» με τον επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς να καλεί σε βοήθεια για να αποτραπεί διαφυγή, όπως υποστήριξε.

Eνταση επικράτησε στη δίκη των «Πυρήνων της Φωτιάς» με τον επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς να καλεί σε βοήθεια για να αποτραπεί διαφυγή, όπως υποστήριξε, των έξι προφυλακισμένων κατηγορούμενων και το δικαστήριο να διακόπτει τελικά για αύριο το πρωί.

Με διαταγή της προέδρου του δικαστηρίου προς τους αστυνομικούς να απομακρυνθεί από την αίθουσα μία νεαρή κοπέλα, που μίλησε δυνατά.

Οι αστυνομικοί την πλησίασαν για να τη βγάλουν από την αίθουσα, μαζεύτηκαν γύρω τους δεκάδες νεαροί φωνάζοντάς τους να μην την αγγίζουν και να μην τη σπρώχνουν.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, κάποιοι στην αίθουσα προσπάθησαν να καταγράψουν εικόνες από τη διαδικασία στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε, με αποτέλεσμα να παρέμβει διμοιρία των ΜΑΤ για να απομακρύνει τους νεαρούς που σπρώχνονταν με τους αστυνομικούς στην αίθουσα.

Εν τω μεταξύ, ακούστηκαν δυνατά χτυπήματα της πόρτας από την πλευρά των κρατητηρίων, με τον επικεφαλής της φρουράς να μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, την ώρα που τα μέλη του είχαν κατέβει από την έδρα λόγω της έντασης και να φωνάζει ότι οι κρατούμενοι επιχειρούν να διαφύγουν.

Τότε οι αστυνομικοί έσπευσαν προς το μέρος των κρατητηρίων και διαπίστωσαν ότι οι έξι κατηγορούμενοι είχαν φύγει από το δωμάτιο κράτησης, τρέχοντας προς τον προαύλιο χώρο.

Ο επικεφαλής της φρουράς καλούσε σε βοήθεια τους υπόλοιπους αστυνομικούς προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη απόδραση και μέσα στη δικαστική αίθουσα επικρατούσε πανζουρλισμός.

Η διμοιρία της υπηρεσίας Μέτρων Τάξης έσπευσε στην πίσω πλευρά της αίθουσας μαζί με δύναμη από τη φρουρά των φυλακών και οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν και πάλι στο χώρο των κρατητηρίων.

Τέλος, το δικαστήριο προχώρησε στο διορισμό νέων συνηγόρων για τους κατηγορούμενους που νωρίτερα είχαν αποσύρει τις εντολές τους προς τους συνηγόρους τους

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment