PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένταση στην Κω από την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου


Ένταση σημειώθηκε στην Κω λόγω της επίσκεψης του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο νησί, για τη δημιουργία του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών.

Το Kosday μετέδωσε ότι οι αρχές, εν αναμονή της άφιξης του υπουργού, είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, που έχει προταθεί για hotspot στο νησί. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και κάτοικοι της περιοχής, που διαμαρτυρήθηκαν αντιδρώντας στη δημιουργία hotspot στη Κω.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κω, το ελικόπτερο που μετέφερε τον κ. Καμμένο προσγειώθηκε τελικά σε άλλη έκταση από αυτή που αναμενόταν, για να δει άλλο χώρο που έχει προταθεί για τη δημιουργία hotspot, αφού, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, όπως φαίνεται δημιουργείται πρόβλημα με το οικόπεδο Κανταρζή, καθώς οι ιδιοκτήτες αρνούνται να το παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο, όπου ο υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως, με προορισμό τη Λέρο.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει ότι κ. Καμμένος επισκέφθηκε την Κω και επιθεώρησε τους χώρους όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο υποδοχής:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο.

 

ΠΗΓΗ (φωτο+vid): ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Leave a Comment