PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένσταση ΝΔ, της ψηφοφορίας, για το Βατοπέδι


Ζήτημα επανάληψης της ψηφοφορίας της Βουλής επί του πορίσματος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου θέτει η Νέα Δημοκρατία, ενώ αύριο Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Θέμα επανάληψης της ψηφοφορίας στη Βουλή επί του πορίσματος για την υπόθεση του Βατοπεδίου, θέτει η Νέα Δημοκρατία και θα παρουσιάσει το ζήτημα σε συνέντευξη τύπου αύριο.

Στελέχη της ΝΔ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, έκαναν λόγο για “κατάρρευση της πολιτικής και της νομικής σκευωρίας, αφού από τους πέντε υπουργούς φθάσαμε στους τρεις για ένα μόνον αδίκημα και αυτό κολοβό”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας τοποθετήθηκε από του βήματος της Βουλής, λέγοντας ότι οι τρεις υπουργοί που παραπέμπονται για κρίση στο Δικαστικό Συμβούλιο παραπέμπονται με άλλο αδίκημα από αυτό που ανέφεραν τα κόμματα της Αριστεράς, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα ο κ. Τζαβάρας είπε ότι αντί για την απιστία του άρθρου 256 του Ποινικού Κώδικα έχει γραφτεί η απιστία του άρθρου 390, άρα για άλλο αδίκημα παραπέμφθηκαν οι τρεις πρώην υπουργοί και ως εκ τούτου πρέπει να επαναληφθεί η ψηφοφορία.

Δικαιωμένος από την έκβαση της χθεσινής ψηφοφορίας και τη μη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο εμφανίστηκε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Θέμα ακυρότητας εγείρει για τις κατηγορίες και την παραπομπή του ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment