PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ένοπλος δολοφόνησε πέντε ανθρώπους σε καφετέρια στο Σιάτλ (video)


Πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν χθες στο Σιάτλ, όταν ένας 30χρονος ένοπλος, εισέβαλε σε καφετέρια κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων.

Πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν χθες στο Σιάτλ, όταν ένας 30χρονος ένοπλος, εισέβαλε σε καφετέρια κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων και στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να διαφύγει, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τα δύο από τα θύματα εξέπνευσαν επί τόπου στην καφετέρια και ένας υπέκυψε στα τραύματά του αργότερα. Δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και για τον έναν δεν υπάρχουν ελπίδες, διευκρίνισε η αστυνομία. Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο σάλος και λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε πως στο κέντρο της πόλης ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα σε πάρκινγκ και της έκλεψε το αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Αρχικά, η αστυνομία δε συνέδεσε τα δυο περιστατικά. Ωστόσο, αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστά του υπόπτου εντοπίστηκε στο δυτικό τμήμα της πόλης και όταν αστυνομικοί τού ζήτησαν να παραδώσει το όπλο του αυτός το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment