PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή


Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν ξημερώματα Κυριακής στη μεζονέτα του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη, απείλησαν με πιστόλια τις δύο οικιακές βοηθούς και αφού λεηλάτησαν τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή έγιναν καπνός.

Ο τρόμος από τις συμμορίες των εισβολέων-ληστών πλέον έχει απλωθεί σε όλη την πόλη και η μία επίθεση διαδέχεται την άλλη.

Το περιστατικό στην τριώροφη μεζονέτα της οδού Θησέως στη Βουλιαγμένη όπου διαμένει ο γνωστός τραγουδιστής έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ενημέρωσαν τα κεντρικά και το Τμήμα Διαρρηκτών προκειμένου να αξιολογηθεί η επίθεση αυτή και να διαπιστωθεί αν οι δύο ληστές είναι οι ίδιοι που λίγες ώρες αργότερα εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στην πλάτη για να τον ληστέψουν.

Την ώρα της εισβολής, στο σπίτι βρίσκονταν οι δύο οικιακές βοηθοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς ο Λευτέρης Πανταζής απουσίαζε.

Μπήκαν, όπως κατέθεσαν, από το ισόγειο και αφού τις ακινητοποίησαν στη συνέχεια, πέρασαν στον 2ο όροφο. Έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους και έφυγαν σαν κύριοι με λεία τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή, μετρητά περίπου 1000 ευρώ και πολύτιμα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment