PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένα ιδιαίτερο γεύμα για τους αστέγους


Έχουν ως σύνθημά τους «Η πόλη είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της» και στόχο τους να διεκδικήσουν τον δημόσιο χώρο για λογαριασμό όλων των κατοίκων της Αθήνας.

Έχουν ως σύνθημά τους «Η πόλη είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της» και στόχο τους να διεκδικήσουν τον δημόσιο χώρο για λογαριασμό όλων των κατοίκων της Αθήνας. Τα μέλη της ομάδας «Lunch Street Party» έστησαν σήμερα ένα διαφορετικό τραπέζι με μουσική, φαγητό, παιχνίδι, κέφι και δημιουργικότητα κάτω από τη γέφυρα της λεωφόρου Αθηνών (Κωνσταντινουπόλεως & Αχιλλέως), στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες βρέθηκαν κοντά στους άστεγους που έχουν βρει καταφύγιο στην περιοχή, μαγείρεψαν και διένειμαν φαγητό και συγκέντρωσαν κουβέρτες και ρούχα για όσους τα έχουν ανάγκη.

«Δημιουργούμε μία γέφυρα επικοινωνίας με τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα κάλυψης των βασικών αναγκών», εξηγούν και παροτρύνουν κάθε πολίτη της Αθήνας: «Πάρτε φαγητά, πάρτε ποτά, πάρτε παιχνίδια και ελάτε να μας κάνουμε το τραπέζι».

Η ομάδα «Lunch Street Party» δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια με δράσεις στο Γκάζι, το Μεταξουργείο, τα Εξάρχεια, την Κυψέλη και άλλα σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment