PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ένας παικταράς δίχως μυαλό…


Θα μπορούσαμε για ώρες να γράφουμε ιστορίες τόσο από την εντός όσο και από την εκτός γηπέδων ζωή του Αιγύπτιου παίκτη του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα.

Ο Ουάρντα κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να καταστρέψει την καριέρα του και μάλιστα σε ένα αγώνα που ο Ατρόμητος ήταν κατώτερος των προσδοκιών και πίκρανε τον κόσμο του.

Πράγματι πόσο δύσκολο θα ήταν για τον καθένα μας να ακούμε ρυθμικά συνθήματα από μια εξέδρα με αποδέκτη τη μάνα μας; Σίγουρα πολύ δύσκολο αλλά οπωσδήποτε δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό ή στον πρώτο ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό και ο Ουάρντα την τελική ενήργησε λάθος χωρίς να σεβαστεί πρωτίστως τη φανέλα που φόραγε, η οποία του έδωσε για δεύτερη φορά την ευκαιρία να περισώσει την καριέρα του και να καταφέρει κάτι σπουδαίο όπως και την περασμένη χρονιά.

Για τον παραπάνω λόγο είναι απόλυτα λογικός και ο θυμός του κόσμου του Ατρομήτου που απαιτεί σεβασμό από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που εργάζεται στην ομάδα.

Ο σεβασμός προς την φανέλα και τους ανθρώπους της ομάδας είναι το στοιχείο που διέφυγε από το μυαλό του Ουάρντα που έχει και κατά το παρελθόν προχωρήσει σε λάθος ενέργειες αλλά η χθεσινή ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε.

Δεν θα ξεχάσει κανείς τα δυο γκολ πέρυσι στην Κέρκυρα και το κρέμασμα στα κάγκελα της εξέδρας για τους Fentagin που παρακολούθησαν τον αγώνα μέσα στη βροχή ούτε τη φανέλα που έδειξε μετά το γκολ του στον Πλατανιά με το σλόγκαν «Atromitos is Family», κινήσεις που τον έκαναν αγαπητό στον κόσμο της ομάδας.

Δυστυχώς όμως όπως φαίνεται το απωθημένο που του έχει μείνει και το μυαλό του θα του προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ζημιά τόσο στη ζωή του όσο και στην ποδοσφαιρική του καριέρα αφού ναι μεν είναι παικταράς αλλά δεν έχει μυαλό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment