PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έναρξη συνεργασίας με το Φίλιππο Δάρλα


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δάρλα υπό τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Μπρεστ με διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 και οψιόν αγοράς.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δάρλα υπό τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Μπρεστ με διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 και οψιόν αγοράς.

Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο «Ιατρικό Κέντρο» Περιστερίου και στην συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου ο Φίλιππος Δάρλας μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και δήλωσε τα εξής:

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω πάλι στην Ελλάδα και το έκανα χωρίς ενδοιασμό γιατί ήρθα σε μια ομάδα που την γνωρίζω πολύ καλά και είναι βέβαιος για την επιλογή μου. Άλλωστε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος.
Προσωπικά ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές κι ένας επιπλέον σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο διοικείται από τον κύριο Σπανό αλλά και για το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή κύριο Δώνη, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο οι οποίοι μου έδειξαν πόσο με θέλουν.
Ο Ατρόμητος διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τέλεια οργάνωση και πλέον εκείνο που θέλω είναι «μιλήσω» μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή».

Και ο Φίλιππος Δάρλας κατέληξε:«Νομίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει πολύ καλή ευκαιρία για να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας και να φθάσει μέχρι το τέλος ενώ στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή».

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το νούμερο «31» στη φανέλα του. Σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ενώ το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα (μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ) υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά

* Ο Φίλιππος Δάρλας έχει γεννηθεί στις 23 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1999 από τον Παναιτωλικό και το 2001 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του δόθηκε δανεικός σε Καλλιθέα, Μαρκό και Απόλλωνα Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Στην συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ και την περίοδο 2009-10 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Μπρεστ.
Συνολικά έχει 49 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 12 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 45 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, 43 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 2 συμμετοχές στη FRA1. Έχε διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων (15 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά με την Εθνική Ανδρών το 2006 σε παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα.

* Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία για το ματς της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή θα ολοκληρωθεί αύριο και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την συμπρωτεύουσα.

* Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για τη πώληση εισιτηρίων του αγώνα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment