PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έναρξη νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Ν.Ζωή


Από τις 26 Οκτωβρίου 2010 τέθηκε σε λειτουργία ένας ακόμη βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας του Δήμου Περιστερίου.

Από τις 26 Οκτωβρίου 2010 τέθηκε σε λειτουργία ένας ακόμη βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας του Δήμου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε κοντά στα παιδιά και στους γονείς, καλωσορίζοντάς τους στον πιο πρωτοποριακό και σύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό σ’ ολόκληρη την Αττική, που κατασκευάστηκε στις οδούς Στράβωνος και Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Ζωή.

Οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες στον κ. Παχατουρίδη για το νέο βρεφονηπιακό σταθμό, που τους δίνει μια διέξοδο στο μείζον κοινωνικό πρόβλημα της φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών τους.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Ξένη Κορόγιαννη σημείωσε ότι είναι ένα σημαντικό έργο, που σίγουρα αναβαθμίζει τις κοινωνικές υποδομές της περιοχής, καθώς θα φιλοξενεί περίπου 100 παιδιά.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός ήταν το αποτέλεσμα σκληρής διεκδίκησης Ευρωπαϊκών κονδυλίων από την Δημοτική Αρχή, χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες ούτε ένα ευρώ για την κατασκευή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment