PeristeriNews.gr
Editorial

Έλλειμμα εμπιστοσύνης στους θεσμούς προκαλεί η υπόθεση Φλώρου


Η υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα και το χειρότερο είναι ότι έχει ενισχύσει ξανά την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης για θεσμούς και διαδικασίες.

Από την υπόθεση αυτή προκύπτει η διαπίστωση ότι σ΄ αυτή τη χώρα “αν έχεις τον τρόπο” μπορείς να καταφέρεις τα απίστευτα!

Πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά, τα οποία αν δεν είχε γίνει η μεγάλη φασαρία και δεν είχαν κινητοποιηθεί άμεσα κρατικές υπηρεσίες, θα είχαν “κάνει τη δουλειά τους” και ο κ.Φλώρος θα ήταν ελεύθερος κάπου μακριά, όπως έφυγε πριν μερικά και ο Χριστοφοράκος.

Το να μπορεί να αποφυλακιστεί κάποιος με τις δήθεν ασθένειες που επικαλέστηκαν οι δικηγόροι, είναι ένα θέμα. Την ώρα μάλιστα που φυλακισμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας παραμένουν στη φυλακή.

Οι δικαστικές αρχές που παρέλαβαν τα πιστοποιητικά και έκριναν ότι πρέπει να γίνει η αποφυλάκιση, υποστηρίζουν ότι λειτουργούν πάντα με βάση όσα προβλέπει ο νόμος.

Και αναρωτιέται ο απλός πολίτης, οι δικαστικές και όποιες άλλες αρχές δεν έχουν ευθύνη διακρίβωσης της γνησιότητας των πιστοποιητικών βάσει των οποίων λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, ειδικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις;

Ίσως τελικά θα πρέπει η Δικαιοσύνη να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και να εφαρμόζουν αυτά που προβλέπονται με απόλυτη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment