PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έκτακτο Δ.Σ. αύριο για την ΠΑΕ Ατρόμητος


Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος με ατζέντα συζήτησης την οργάνωση του πρώτου ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος με ατζέντα συζήτησης την οργάνωση του πρώτου ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο γήπεδο Περιστερίου (18.00).

Στο έκτακτο δ.σ. υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σπανού θα καθοριστεί το πρόγραμμα διάθεσης και προώθησης των εισιτηρίων σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους οργανωμένους φιλάθλους με μοναδικό στόχο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο που θα αποτελέσει το 12ο παίκτη της ομάδας μας!

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (19.30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Ανρί Καμαρά και Μαρσέλο Σαρμιέντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σαμπού Μασάμπα συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Όλοι οι άλλοι παίκτες τέθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

* Στην Εθνική Παίδων κλήθηκαν τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου αλλά κι ένας…πρώην.

Συγκεκριμένα ο προπονητής Θόδωρος Παχατουρίδης κάλεσε για τους δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Νορβηγίας στη Ρόδο τους Τάσο Καντούτση, Νίκο Συμεωνίδη, Άγγελο Δημητρίου, Θόδωρο Παπουτσογιαννόπουλο καθώς και τον Βασίλη Καραγκούνη που παραχωρήθηκε το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο στην ιταλική Ουντινέζε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment