PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες μέρες προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Όπως σημειώνει, σημαντικά καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν τις επόμενες 48 ώρες τη χώρα μας.

– Σήμερα Τρίτη η θερμοκρασία θα φτάσει: Στη Μακεδονία και τη Θράκη έως 36 με 38, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο μέχρι 38 με 40, στη νησιωτική Ελλάδα έως 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

– Αύριο Τετάρτη η θερμοκρασία, στα βόρεια θα πέσει κατά 3 με 4 βαθμούς, αλλά στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει έως τους 40 με 42 βαθμούς.

– Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στις περισσότερες περιοχές και δεν θα ξεπεράσει, στη βόρεια Ελλάδα τους 30 βαθμούς και στη νότια τους 32 με 33. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η πολλή ζέστη θα υποχωρήσει την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Επίσης ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη στη Μακεδονία, στη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment