PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιεί πως έρχονται βροχές και καταιγίδες.

Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες που ήδη εκδηλώνονται σήμερα Τετάρτη (23-09-2020) στο βόρειο Ιόνιο, θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας και θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν μέχρι το απόγευμα και την Ήπειρο, ενώ μετά το μεσημέρι σταδιακά θα επεκταθούν και στο νότιο Ιόνιο, όπως αναφέρει σε έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η σημερινή πρόβλεψη

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Καιρός: Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά.

Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment