PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του G7 για δράσεις εναντίον του κοροναϊού


Έκτακτη τηλεδιάσκεψη συγκάλεσαν για σήμερα οι υπουργοί Υγείας των Επτά  περισσότερο ανεπτυγμένων χωρών (G7),όπου θα συζητήσουν συντονισμένα μέτρα αντιμετώπισης του νέου κοροναϊού.

Η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Υγείας της G7 έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 16:00 ώρα Ελλάδος, διευκρίνισε το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας. Η G7 απαρτίζεται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Ιταλία.

Με τα κρούσματα και θανάτους από τον κοροναϊό να αυξάνονται ραγδαία, οι αρχές ανά τον κόσμο βρίσκονται σε συναγερμό για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Χθες ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Γενς Σπαν δήλωσε επίσης ότι οι χώρες της G7 προγραμμάτιζαν την τηλεδιάσκεψη αυτή για να συζητήσουν την αντιμετώπιση με ενιαίο τρόπο του νέου κοροναϊού που εμφανίστηκε στην Κίνα, καθώς, όπως σημείωσε, «δεν έχει νόημα εάν μια χώρα παίρνει μέτρα μόνη της».

Ο αριθμός των θανάτων στην Κίνα από τον νέο κοροναϊό, ο οποίος εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο στην πόλη Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι στο κεντρικό τμήμα της χώρας, αυξήθηκε σε 361 χθες Κυριακή, με την προσθήκη 57 νέων θανάτων από την προηγούμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment