PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έκπληξη με την εμφάνιση του Τομ Χανκς μετά τον κορωνοϊό


Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του τελευταίου Saturday Night Live που φυσικά δεν ήταν Live, ούτε βγήκε από το στούντιο.

Όλοι οι συντελεστές βρίσκονταν στα σπίτια τους, και ο Τομ Χανκς έκανε την έναρξη της εκπομπής μέσα από την κουζίνα του δικού του σπιτιού, στο Λος Άντζελες.

Με χιούμορ και καλή διάθεση, ο Χανκς εμφανίστηκε δείχνοντας ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό αλλά άπαντες αναρωτήθηκαν τι συνέβη με τα μαλλιά του…

Για να προλάβει την απορία του κόσμου, ο ίδιος εξήγησε ότι είχε ξυρίσει τα μαλλιά του για τις ανάγκες ενός ρόλου ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι ακόμα τόσο κοντά, καθώς παίρνει πολύ χρόνο να μακρύνουν.

«Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το SNL είναι να κάνεις χιούμορ στο SNL είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: τι στο καλό… Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο σελέμπριτι που όλοι έψαχναν μετά τον κορωνοϊό και μετά την περιπέτεια της υγείας μου έγινα ο μπαμπάς της Αμερικής: Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ και κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα», είπε στον μονόλογο του ο βραβευμένος ηθοποιός προσθέτοντας:

«Τώρα, η σύζυγός μου και εγώ, είμαστε καλά, τα πάμε σπουδαία. Χαλαρώνουμε στο σπίτι (είμαστε αραχτοί), όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι. Στην πραγματικότητα, αυτό το κοστούμι, είναι η πρώτη φορά που φοράω κάτι άλλο εκτός από φόρμες από τις 11 Μαρτίου. Και η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να το βάλω, γιατί ξέχασα πως λειτουργούν τα κουμπιά. Τα μαλλιά μου είναι έτσι λόγω ενός ρόλου και μεγαλώνουν πολύ αργά», εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος πρόσθεσε ότι πλέον «δεν υπάρχουν Σάββατα, είναι απλά “κάθε μέρα είναι σήμερα” και δε βγαίνουμε σε ζωντανή μετάδοση, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κάνουμε να μοιάζει με το SNL που ξέρετε και αγαπάτε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment