PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα σε ηλικιωμένο με προβλήματα υγείας!


Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε πάλι η ΔΕΗ που νωρίς το πρωί δε δίστασε να κόψει το ρεύμα σε έναν 76χρονο που έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε πάλι η ΔΕΗ που νωρίς το πρωί δε δίστασε να κόψει το ρεύμα σε έναν 76χρονο που έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο ηλικιωμένος που μένει στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο δέχθηκε το πρωί «επίσκεψη» από το συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο τον ενημέρωσε ότι θα του κόψει το ρεύμα καθώς δεν είχε πληρωθεί το «χαράτσι¨ από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος είναι ο ενοικιαστής του σπιτιού και μόλις χθες βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Μάλιστα σύμφωνα με την αδελφή του 76χρονου που τον φροντίζει αν μείνει 10 λεπτά χωρίς οξυγόνο κινδυνεύει η ζωή του.

Παρά το γεγονός όμως, η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια γυναίκα που διατηρεί καφενείο στην περιοχή σύνδεσε με μία μπαλαντέζα τη συσκευή οξυγόνου του 76χρονου ώστε να είναι σε διαρκή λειτουργία.

Έντονη ωστόσο ήταν η αντίδραση των γειτόνων του άτυχου ηλικιωμένου που μάλιστα άκουσαν έκπληκτοι τα μέλη του συνεργείου να δηλώνουν «ή να τον μεταφέρετε στο νοσοκομείο ή να του πάρετε γεννήτρια αν το πρόβλημά του είναι τόσο μεγάλο.»

Ωστόσο μετά και την επιμονή των γειτόνων η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα.

Επίσης χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε και μία οικογένεια με 4 παιδιά που μένει δίπλα στον ηλικιωμένο και δύο ακόμη οικογένειες που μένουν στο ίδιο κτίριο επί της οδού πλ. Αναξαγόρα 15.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί καθώς τα συνεργεία της ΔΕΗ προχώρησαν απροειδοποίητα στην διακοπή ρεύματος και μάλιστα ημέρα Σάββατο! Έπειτα από παρέμβαση του Συλλόγου Ανέργων το ρεύμα επανασυνδέθηκε σε όλες τις οικογένειες.

Υπενθυμίζεται ότι απροειδοποίητη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε και χθες σε μία οικογένεια με 2 μωρά στην περιοχή του Πόρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment