PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Έκλεψε» τη νίκη στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη εξάδα και το κατάφερε, φεύγοντας από το Αγρίνιο με τρίποντο… χρυσάφι επί του Παναιτωλικού με 1-0!

Με κεφαλιά του Πέτρου Γιακουμάκη από κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο στην τελευταία φάση του αγώνα οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς και βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ, όντες στην 6η θέση.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, κάτι που δεν συνέβη στο δεύτερο 45λεπτο, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά.

Ο Ατρόμητος είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 7’ ο Κνετ νίκησε τον Μανούσο με μεγάλη απόκρουση (μάλιστα ο επιθετικός του Ατρόμητου τον συνεχάρη), στο 8’ ξανά ο Μανούσος πλάσαρε και ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ ο 10’ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Κνετ σε τετ α τετ!

Στο 16’ ο Παναιτωλικός πλησίασε στο γκολ, με τον Ντίας να σουτάρει ελάχιστα άουτ και στο 39’ ο Ατρόμητος απάντησε, με την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες να φεύγει λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν κυρίως τα αμυντικά τους καθήκοντα και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 85′ υπήρχε, σε αυτό το διάστημα, μόνο μία τελική!

Οι παίκτες του Ατρόμητου κρατούσαν μπάλα, ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπαθούσαν να φτιάξουν παιχνίδι και ο αγώνας κυλούσε χωρίς ρυθμό.

Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει χωρίς σκορ, φτάσαμε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τους λεπτό (4ο), όπου ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά (61′ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίαζ, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62′ Μπαένα), Ούμπιδες (78′ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46′ Νταβιώτης), Μανούσος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment