PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έκκληση Άνθιμου για μαζική προσέλευση στις κάλπες


Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες, να προσέλθουν, την άλλη Κυριακή, στις κάλπες και να ψηφίσουν όποιο κόμμα επιθυμεί ο καθένας, απηύθυνε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες, να προσέλθουν, την άλλη Κυριακή, στις κάλπες και να ψηφίσουν όποιο κόμμα επιθυμεί ο καθένας, απηύθυνε, σήμερα, από άμβωνος, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο κήρυγμά του, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

«Δε θα πω τίποτα για τις εκλογές γιατί αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει. Το μόνο που θα πω είναι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν. Ούτε αποχή, ούτε λευκό, ούτε με βρισιές, ούτε με άλλα ονόματα μέσα. Είναι χρέος μας να ψηφίσουμε. Να εκφραστεί η ενότητα του ελληνικού λαού που ζητεί διέξοδο -σαν αυτή που ζητούσαν οι Μεσολογγίτες στην έξοδό τους. Ας πεθάνουμε, αλλά να μείνουμε στην ιστορία. Να ζήσουν τα παιδιά μας», είπε ο Άνθιμος.

Επίσης, υπογράμμισε πως «εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη». Επικαλέστηκε την κατάσταση στην Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία, για τα μέτρα λιτότητας της κυβερνήσεως, για να τονίσει ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που βιώνει δυσκολίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment