PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έκανε σεφτέ στις νίκες ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής αφού νίκησε με 1-0 με την ΑΕΚ.

Μόλις στο 2’ έγινε γύρισμα του Γκαρσία από δεξιά, ο Μάνταλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, αλλά ο Λιβάι Γκαρσία έγινε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού (μάλλον θλάση) στο 15’ με τον Κρίστιτσιτς να παίρνει τη θέση του.

Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην απειλούν και έτσι στο 24’ έγινε το 1-0.

Ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούτας με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσιντώτα, με τον Έλληνα στόπερ να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μάνταλος προσπάθησε να κάνει το κοντρόλ αλλά κόλλησε το πόδι του με τις τάπες στο στήθος του Σάλομον και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα μέτρα του και το έλεγξε απόλυτα, προηγούμενος δίκαια με 1-0.

O Κωτσόπουλος σε μια δική του φάση στο 49’ δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, με την ομάδα μας να συνεχίζει να απειλεί.

Ο Τσιντώτας στο 58’ είπε «όχι» στο μακρινό σουτ του Μπουσούλατζιτς, με την ΑΕΚ να είναι σε παθητικό ρόλο.

O Γιακουμάκης στο 71’ έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στην αγκαλιά του Τσιντώτα και παραλίγο να το πληρώσει μετά με τη χαμένη ευκαιρία του Λόπες.

Ο αγχωμένος Ατρόμητος οπισθοχώρησε και η ΑΕΚ άγγιξε το 1-1 στο 77’ με το πλασέ του Ολιβέιρα που είχε δώσει πνοή με την είσοδο του, με τον Ανσαριφάρντ να μην προλαβαίνει την προβολή.

Ο Κάναντι έβαλε Ούμπιδες και Χριστοδουλόπουλο για το τελευταίο 10λεπτο, με την ΑΕΚ να έχει έλλειψη καθαρού μυαλού και τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν την μπάλα για να κλειδώσουν τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν.

https://www.youtube.com/watch?v=CIrFyb9O-2Q

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης – Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο – Κιβρακίδης, Χαρίσης, Σάλομον (46′ Μπουσούλατζιτς), Νάτσος – Ενσικουλού (65′ Ραμπέγιο), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης), Κωτσόπουλος (82′ Χριστοδουλόπουλος)

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας – Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι (66′ Χνιντ), Σβάρνας, Λόπες (90’+3′ Σαμπανάτζοβιτς) – Σιμόες (66′ Ολιβέιρα), Σάκχοφ – Μάνταλος, Γκαρσία (15′ λ. τρ. Κρίστισιτς), Λιβάγια – Ανσαριφάρντ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment