PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έδινε αλκοόλ και κοκαΐνη στα ανήλικα παιδιά της


Για πρόκληση βλάβης σε ανήλικο κατηγορείται μια μητέρα, η οποία έδινε αλκοόλ και κοκαΐνη στα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 ετών και 10 μηνών.

Για πρόκληση βλάβης σε ανήλικο κατηγορείται μια μητέρα, η οποία έδινε αλκοόλ και κοκαΐνη στα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 ετών και 10 μηνών.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 29χρονη Τζούλιετ Νταν από το Κονέκτικατ, μαζί με την 33χρονη σύντροφό της Λίσα Τζέφερσον, έδιναν μπύρες στον 4χρονο γιο της πρώτης και αλκοόλ και κοκαΐνη στην μόλις 10 μηνών κόρη της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τις πρακτικές των δύο γυναικών, όταν ένας γείτονας κατήγγειλε ότι μία γυναίκα έδινε στα παιδιά μπύρα σε κοντινή παιδική χαρά και λίγο αργότερα το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάθεται σε διπλανές καρέκλες στην παιδική χαρά, ενώ τα παιδιά έπαιζαν. Οι αρχές εντόπισαν ένα άδειο μπουκάλι μπύρας κοντά στο 4χρονο αγόρι.

Τα δύο παιδιά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο γιος βρέθηκε θετικός για αλκοόλ και η κόρη για αλκοόλ και κοκαΐνη.

Η μητέρα παραδέχθηκε ότι έδινε ένα μπουκάλι μπύρα κάθε μέρα στον γιο της, ενώ όταν το αγόρι ρωτήθηκε από κοινωνικό λειτουργό, μπόρεσε να αναφέρει μία λίστα για τις μπύρες που τους αρέσουν ή όχι.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, τα παιδιά παραδόθηκαν στην Πρόνοια, ενώ οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με μέχρι και 2 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment